keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Ei niin mukavia kuulumisia :(

Bloggailussa on ollut taukoa. Loukkasin polveni tuossa toukokuussa pelikentällä ja olen enempi vähempi sairastellut sitä tässä alkukesän. Viime torstaina 14.6 se viimein leikattiin Koskisairaalassa. Katkenneen eturistisiteen tilalle rakennelttin uusi takareiden jänteistä ja palasina olleen polvikierukan paikkaamiseen käytettiin implantteja ja ompeleita. Tältä tuo murheenkryyni näyttää neljäntenä päivänä:
Periaatteessahan tuostakin operaatiosta toipuminen pitäisi sujua mallikkaasti, mutta kuten olen tässä matkan varrella oppinut että jos jotekin voi mennä pieleen niin minulla menee :( Normaalisti ko. leikkauksen jälkeen omilla jaloilla pystyy jo ottamaan parin päivän päästä (ellei jopa leikkauspäivänä) askelia. Kepit mulle määrättiin 4 viikoksi mutta vain tukivälineeksi ei siksi että ilman niitä ei pärjäisi. Mutta nyt on menossa päivä 6 leikkauksen jälkeen ja edelleenkään en pysty ottamaan vasemmalla jalalla askeltakaan. Ei ole kuulkaa helppoa elämä 4 koiran ja 2 lapsen perheessä ilman jalkaa. Keppien kanssa kulkemisessa on sekin haittapuoli että mitään ei käsissään pysty kantamaan. Jalka kun ei taivu on pukeminenkin hankalaa ja autoonkaan ei meinaa taipua. Onneksi anoppi on hoitanut lapsia ja tälläkin hetkellä lapset ja Lotta on anopilla. Ihanaiset joukkuetoverini Iina ja Laura käyttivät koiria lenkillä ja huomiseksikin lenkitysapua on tarjolla. Sitten alkaa onneksi isännälläkin pitkät vapaat. Kaikkein eniten sääliksi käy Lyyliä joka energisenä pentuna kaipaisi jotain muutakin elämäänsä kuin pari lenkkiä ja loppupäivä makoilua. Onneksi tämä on kuitenkin väliaikaista ja tästäkin ehkä joskus vielä selvitään. Kiitos kaikille ihanaisille apulaisille <3

Mutta jos jotain koiristakin :) Jemina aloitti Lyylin kanssa pentukurssin. Innokkaasti tuo pikkuemäntä lenkilläkin jaksaa penikkaa kouluttaa. Nyt on työn alla vetäminen narussa. Lyyli osaa istua, mennä maate, melkein kieriä. Seisoo nätisti ja antaa tassua. On muutenkin fiksu elukka :) Lyyli debytoi näyttelykehissä 15.7 Lammilla ja tarkoitus olisi vielä johonkin muuallekin ehtiä.

Nyt keskitytään juhannukseen ja toipumiseen. Ihanaa kesää kaikille ja laittakaa kuvia tulemaan koiristanne jotta saadaan blogiinkin jotain kauniimpia kuvia kuin minun turvonneet kinttuni :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti