keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Pitkä hiljaiselo

Elämässä käy joskus niin että tulee totaalinen uupumus johonkin tiettyyn asiaan. Minulla se tuli kasvatustyöhön. Jätin sen nyt Lyylin steriloinnin myötä ainakin toistaiseksi tauolle. Mietin asiaa pitkään mutta tulin siihen tulokseen että en aio tehdä pentueita vain siksi että koirallani sattuu olemaan kohtu. Niin ihana koira kuin Lyylikin on niin en kokenut että sen ura jalostusnarttuna olisi ollut vaivan arvoista. Yhden ihana pentueen Lyylistä sain ja ne nassikat ovat jo kohta kaksi vuotiaita ja voivat erinomaisesti. Pentueessa oli 6 pentua joista yksi narttupentu oli syntymäkuuro. Onneksi sekin sai ihanan ja arvoisensa kodin ja elää aivan tavallista koiran elämää. Yhden uroksen elämä päättyi tapaturmaisesti alle vuoden iässä mutta Aarne oli lyhyen elämänsä aikana erittäin rakastettu ja hyvin pidetty kaunis poika <3


Kaikenlaisia juttuja on tapahtunut siis viime kirjoituksen jälkeen ja tuskin tämä blogi nyt tästä erityisemmin herää henkiin mutta aion lopettaa maksullisen kotisivupalvelun ja siirsin tärkeimmät asiat tänne talteen.


Jäädään siis kuulolle ja edelleen koira-asioissa saa olla yhteydessä vaikka pentueita ei olekaan suunnitteilla tulevaisuudessa. Olen edelleen vastuussa niistä kymmenestä aiemmasta pentueesta enkä ole katoamassa maan päältä mihinkään joten siksi tämä päivitys jotta että ihmettele mihin kotisivut hävisivät :)


Ihanaa kevättä kaikille, näkemiin, ei hyvästi <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti